Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
ShoutAwards2012
Monday, November 26, 2012


*saje tepek muka Junki, handsome kan? :3 

Annyeong and Hello guys :)
Lama gile tak update blog ni, berhabuk, berdebu dah semua. *uhukuhuk* Almaklumlah dpt tuan pemalas mcm ni, malas nk taip new entry, begitu laa jadinyeee -.-
So ape je yg menarik sangat pasal Shout Awards sampai aku nk post dlm blog kan? TAKDE YG MENARIK, LANGSUNG. 'abis apesal kau nk post?' sebab haters arh aku nak post -,-
Masa tu kan artis kpop Nu'est and Vixx jadi artis jemputan aite? dorang pegi boo kat dorang, mane aku tak geram. TAKDE MANNERS LANGSUNG!!! tak respect langsung pelancong dtg sini tau tak. even thought aku takde minat mane kat 2 group tu aku rasa haters ni sangat memalukan negara . ramai kpoppers lain pun ckp gitu sampai jadi kes kat twitter.

#MalaysiaSaySorryToVixxAndNuest trending kat twitter.

 And masa Vixx buat persembahan ade haters baling rubbish atas stage. SEE? Takde manners langsung! If tak caya ape aku cakap ni korang boleh refer kat video INI.
Okay, tu je laa kot nk taip, mood aku dah tak okay, sorry kalau terasa #Eh mcm aku kesah kau terasa? :P Kbyeee :*


*note: next entry akan update pasal jamuan kelas, see yaa.





Older Post | Newer Post