Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Rinduuu :')
Sunday, October 14, 2012



Annyeong Haseyo and Hello guys :)
So lama dah tak update right? since, aku masuk GA hari tu tapi entry tu pun aku dah delete sebab tak jadi nak buat, redha jea laa kan. Berkaitan tajuk diatas, aku rindu nak blogging. Rindu giler kot xD Perasan something? yeah, betul. Skin blog aku dah tukar baru dah. Lepas raya hari tu aku tukar yg kaler PURPLE tu then aku tukar PINK and tema utama SHINee my new bias :D tapi kejap jea aku guna skin tu sebab aku tak reti nak betulkan coding die -.- then yg terbaru ni laa. Make sure lepas ni nak masuk blog aku dlm mood happy okay or sediakan tisu dulu sebab lagu blog ni punye laa sedih, time aku taip entry ni pun aku rasa mcm nak nangis pun ade T__T
So now musim citer TTBY right? sape yg terkena demam TTBY? angkat tangan xD aku tak terkena ye sebab aku tengok citer tu just nak tengok Minho oppa aku jea. Die sangat comel dan handsome tahu :DD
Aku ade cakap yg new bias aku group SHINee right? Aku sukeee giler kat dorang. Dorang comel, handsome, perangai gile2, funny semua ;) that why aku suke. First, aku minat 2 org ahli die jea. Key and Minho. Then aku tengok Hello Baby SHINee -Season 2 terus jatuh cinta kat semua ahli group die xD and now I'm Shawol *singkatan untuk SHINee world -fans SHINee  
Okay, tu jea laa kot nak citer. Esok masak kat sekolah -,- wish me luck yea guys, harap sedap laa kuih aku ;)

                                 




Older Post | Newer Post