Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Beraya ^^
Monday, August 27, 2012


Annyeong Haseyo and Hello guys :D
mood excited ni nak taip new entry selepas puas beraya selama 8 hari. Lol xD kayy, joke. Aku raya berapa hari jea kot. Takdenyaa 8-II hari aku pergi beraya, malas nak kuar rumah tahu -.- ni cheq nak story ni *kedah mai dah --'* malam raya, ade someone call aku. kayy sweet sangat die. thnx call kite tau :') . next, raya pertama macam biasa aku dok rumah jea. Pagi tu bangun tido jea terus mandi siap-II then ayah, abang aku balek solat raya terus makan. Part yg paling penting! -bermaaf-maafan bersama ahli keluarga. Kayy, sebak gile masa mintak maaf ngan maAyah aku tapi time ngan abg aku mcm biasa jea -.- *biasa arh bukan aku ade buat salah ngan die xD* pastu, siap-II nak balek kampung ayah aku kat Rantau Panjang. Balek sana tak berapa best sebab cousin-II aku semua takde gi beraya. Damn -,- sian aku sensorang naseb ade abg aku tersayang. *ceh, tersayang sangat. haha :3* Petang tu, balek Muar. excited gile wa cakap sama lu :DD sebelum tolak tu, amek cousin kat Kluang, die ikot sekali. Time sebelum sampai Batu Pahat tak silap, aku dah sibok start tanya Ma aku. "ma, dah sampai Muar ke?" pastu, cousin aku jawab, "belum lha Ct, Batu Pahat punn belum sampai" aku: "Ouh, okayy *ade nada kecewa skit*" aku rasa lambat gile nak sampai T.T bosan dalam kete tau. First time, dlm sejarah aku tak tidur langsung masa nak balek kampung. Selalu pantang pening or bosan sikit jea dah baring dulu dah --' maybe, sebab excited sangat kot? nak jumpa cousin semua, dan yg paling penting dpt jumpa mylovely uncle :D .Pakcik aku yg sorang tu kalau dah layan aku semua anak buah die yg lain jeles lagi-II yg girls. haha :3 Then bila dah sampai terus jumpa cousin semua, salam makcik-II pakcik-II and atoknenek :) and yg paling aku tak sangka ade atokkk klon aku ^^ *eh, sape atok klon tu?* kayy, korang pelik lha eh berapa ramai atok aku ade? haha xD ni kawan pakcik aku lha, tapi aku panggil die atok. jgn tanye nape, sebab aku punn taktahu --' malam raya first tu aku tido pukul 3 tau. borak-II ngan atok and Syamin. budak-II kecik lain semua dah pengsan dulu dah -.- kiteorang jea jadi burunghantu tido lambat. Pagi esok bangun semua busy masak untuk FamilyDay. Then malam tu balek dah, sedih kayy :'(
Kelmarin yakni Sabtu lepas aku gi raya ngan kawan aku-II. Jom tengok pic nyaa ^^





Okayy, tu jea lha nak membebel hari ni. Bye :)
*sorry gambar pakai baju kurung takde,abg aku tak upload lagi.





Older Post | Newer Post