Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
19/08/2012 RAYA ! :D
Friday, August 17, 2012


Annyeong Haseyo and Hello beautiful people :D
Cepat betul masa sekarang berlalu kan? Hari ni dah hari ke-29 kita semua berpuasa. Lagi 1 hari jea dah nak raya. Alhamdulillah aku takde ponteng puasa pun tau :') *diingat kan yg ABC kes lain okayy -,-* Oh ya, perasan tak blog ni dah pakai baju baru. hewhew. penat aku cari skin tau, then terjumpa dengan yg ni. memang sesuai betul, yelah kan raya aku nak tema kaler hijau :D sebelum ni kaler pink. yg ni :

but lepas raya nanti aku tukar balek yg lama or cari yg baru kot ._. Okayy, korang puasa penuh tak tahun ni? ade ponteng tak? baik ngaku :p Ni nak raya ni dah beli baju raya belum? berapa pasang and kaler ape? aku kaler pink + coklat jea. Korang raya kat mana? Ada tolong ibu korang buat kuih raya tak? :p Tahun ni my mom buat kuih tunjuk jea. takde masa nak buat die kata. and aku punn bukan rajin nak tolong *haha, kantoi xD* Banyak pulak aku taip kan. okayy lah jom tengok 1 pic ni :)


Caption: Salam Syawal semua :)
Ampun dan maaf andainya
TERkasar bahasa,
TERsilap bicara,
TERmarah tak tentu hala,
TERsasul yg tak sengaja,
TERpukul kat mana-mana,
TERpinjam harta benda,
TERumpat bila-bila,
TERmoody tak semena-mena
dan TER-ter yg lain. Harap dimaafkan diri ini.

SELAMAT HARI RAYA ^^V


Now, jom tengok orang-2 yg baik hati ucap "Selamat Hari Raya" kat aku :D















Okayy, tu jea lah setakat ni. taktahu la kalau lepas ni ade lagi ke. Yela aku bukan tweetfemes punn ramai orang nak wish SelamatHariRaya right? aku biasa-2 jea kat twitter tu :') Ohya, sebelum terlupa aku nak cakap thanks sesangat sebab sudi wishback balik kat aku. Korang memang AWESOME la. Ex-bff aku punn tak wish raya lagi kat aku tau --' die jahatkan? haha xD *sedap jea aku ngutuk kan* Anyway, aku nak mintak maaf kalau ade salah silap. Kalau ade tak puas hati sila lah cakap depan-2 ye. tak perlu kutuk-2 belakang aku. Harap dimaafkan. Semoga raya tahun ni bermakna bagi korang :') SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.

"Malam ni LAST terawih, pagi nanti LAST sahur, esok LAST puasa dan maghrib esok LAST berbuka. Harap Ramadhan bukan LAST untuk kita semua :)" - Siti Khadijah @Didi_Omey


Older Post | Newer Post