Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Ramadhan menjelma kembali :)
Friday, July 20, 2012


(gambar tak berapa nak candid --')

Annyeong Haseyo and Hello beautiful people :)
Jyeah,macam tajuk diatas ramadhan menjelma lagi tahun ni. Alhamdulillah aku still dapat hidup dan dapat sambut ramadhan lagi tahun ni :') Selamat datang Ramadhan. May this Ramadhan will not gonna be my last Ramdhan. insyaAllah and Amin ! Tahu tak esok dah nak puasa then raya, kejap jea masa berlalu sekarangkan? aku tak tahu lha kenapa dua tiga hari ni sayu jea. Seriously,rasa sedih jea macam nak nangis :-/ Maybe something bad akan berlaku kot? entah lha, kuasa Dia kan mana lha kita semua tahu. And aku rindu sangat ngan someone sekarang ni, ekceli masa tuh aku gaduh ngan die. bila agaknya dapat baek lagi ngan die,aku pun taktahu :-/ aku rindu sangat ngan die,aku harap sangat one day nanti kiteorang baek semula mcm dulu. insyaAllah one day nanti maybe kalau Dia izinkan :') Jom story pasal hari sukan hari tuh pulak :D aku dah cakap nak masukkan gambar right? tapi ni bukan gambar yg aku amek, ni just rembat dari fb abg form4. hee, but sikit jea tau, enjoy! 




(LEKIR)


(TUAH + kakak2 form6)


(KASTURI)

(JEBAT)

(The VIP)

(Pembacaan ikrar)




(PBSM)

(the winners I think --'-abg form6)

Okay, tu jea lha gambar-2 nya. aku nak out dulu. KBye :D



Older Post | Newer Post