Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Minggu Sukan ._.
Tuesday, July 10, 2012



Annyeong Haseyo and Hello beautiful people :) Yeah, I'm back darling *clapII* Lol --' Macam tajuk di atas ye kawanII minggu ni budakII school aku sibok bersukan. Aku ni kan TERlebih rajin so takdelah nak sukanII bagai ni kan? hoho,budak pemalas. Aku ni tak aktif sukan tahu,tapi time Sukantara minggu lepas aku dpt lha jugak sumbang 1 mata. Lol, *1 mata je kot Ct oi,tak perlu citer lha buat malu je ==' * Then, masa hari ape ntah minggu lepas kan time agama tetiba ade seorang minah kelas aku ni pengsan (masa ni kiteorg kat surau). Punya lah panik kiteorang kan,pastu ustaz ni cakap 'pergilah tolong sana' then cepatII lha aku jalan nak gi tolong konon-kononnya kan. Time jalan nak cepat sangat tu,tetiba boleh pulak kan aku terlanggar seorang abg Form 6 ni. Haiyooo~malu gile doe time tu. DakII laki kelas aku ni dah gelakkan aku,siot je kan? Tebal dah muka aku ni aku terus cakap 'Ops,sorry' then terus blah. malu malu malu >.< *blushing* abg tu pulak mcm terkejut an muka die,tercengang je gitu. dlm aty aku ckp 'ahh,lantak die lha' Choiii gile. hoho. okay stop. 

Citer lain pulak,okay hari ni Senam Robik Satu Murid Satu Sukan Satu Malaysia tu right? Aku jadi pemonteng terhormat hari ni,malas nak senam robik bagai + kaki aku sakit semalam buat perbarisan -,- hah,lagi satu aku kan rajin tak masuk sukan that why aku kena masuk perbarisan tak pasalII. Dah lha semalam abg Form4 yg latih kiteorg tu garang gile doe. suara die menjerit hishh,nak pekak telinga aku dengar. Sabar je lha kan,tak tahu lha nanti kat stadium nak perbarisan gerenti malu gile T__T Okay lha mau out dulu,nanti aku update pic masa sukan. KBye :)

Sebelum tu,ce tengok video ni:
HM :)  -Ni dia crush terbaru aku,tapi lepas tengok ni korang jangan terpikat pulak kat die,aku cencang korang kan. haha. Lol --'




Older Post | Newer Post