Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
I'm Back ! :D
Tuesday, June 12, 2012



Annyeong Haseyo and Hello friends ! 
Jyeah! I'm back sayang :) Rindu ilew dengan blog ni and kau orang yg sudi baca story aku. *Bajet mcm org baca jew -,-*  Dah lama tak hupdate aite? Berhabuk sudah blog ni. *uhuk-II* So,korang cuti 2 minggu lepas gi mane jew? Aku balik kampung,gi JB,Kluang and Kota Tinggi jew -__- Bored kan holiday aku? Nanti korang share-II lah ngan aku korang gi mane eh ;) Nak tau gak! Now,dah naik cuti dah. Lagi beberapa puluh hari jew dah nak puasa pulak kan? Haihhh, kejap jew masa berlalu sekarang ni. -,- Biasa lah akhir zaman. Then RAYA! Kay,tak sabar nak tunggu raya padahal puasa pun belum -__- LOL. So, now korang tahu tak aku minat group korea yg mane? Aku minat BIGBANG sekarang,so now dengan rasmi nya aku dah jadi VIP ye kawan-II :P 


Engkau orang tahu tak time aku cakap kat kawan aku yg IzaBaim tu aku dah start minat Bigbang bukan main lagi die cakap jgn amek si TOP die tuh. Hey,saya tak nak pun lah :P Aku minat G-Dragon je :D


Comel aite Oppa aku ni? :P Haha. :D Start now,CRUSH saye yg terbaru adelah G-Dragon kay :P
Sebelum aku out,jom sama-II tengok video ni,best ilew weyh! ;D



TEKAN SINI. KByeee.





Older Post | Newer Post