Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Terharu :')
Sunday, April 22, 2012


                                                 

Annyeong Haseyo and Hello beautiful people :)
Hari ni nak straigh to the point je okay sayang. Act, tadi ada Majlis Anugerah Cemerlang kat school agama tau tapi aku malas nk datang sebab sakit gigi. Kawan aku Effa pagi tadi mesej dah tanya aku mana sebab malam tadi aku yg beriya-iya nak gi sangat kan =.= tapi last-II tk datang gak. Haiyooo,apa nak jadi lah ngan aku ni malas sangat. And now aku dah terima akibatnya sebab tadi rupa-II nya budak-II tahun lepas pon datang yg dpt pangkat 1 SDKA. Tk dapat aku nk skodeng Capital M tadi sebab tk datang. Kay,nyesal sangat-II >:( Okay,balik ke jalan yg benar bak kata Cikgu Anne :D Aku terharu coz beberapa hari yg lepas aku tk ingat hari apa, kawan aku Izzah Baim call aku dari MRSM. She congratulate me for my result. Aww, Thank you Girlfriend! :D Lebiu lebih lah kan. And she said she miss me so much. My dear,miss you too okay. Aku rindu gile ngan kawan-II lama kite >:( And die cakap 'Kawan aku ni dah pandai lah,nanti lepas form3 awak pindah lah MRSM sama ngan kite' HAHA. Awak,kita tak nak lah masuk MRSM tuh sebab kita ni anak manja. tak suka kena kongkong. Hope you understand :) And more thing yg buat aku terharu gile,ni die.


Kay,aku pun rindu die bhai! Gile-II XD

Sebelum aku mengarut dengan lebih lanjut,aku nk opp dulu. Kbye. Sebelum tu click sini , click sana and click situ. Thank you,sayang lebih :D


Last pic for you,cute kan aku ngan dak kecik tu? HAHA :P





Older Post | Newer Post