Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
My result :D
Wednesday, April 11, 2012



Annyeong Haseyo and Hello beautiful people :)
Today nk citer pasal result ujian awal tahun di sekolah menengah ni. Alhamdulillah agak bagus and memuaskan aty :D Secara keseluruhan aku dpt 6A 3B and 3C tapi untuk 8 subjek penting aku dpt 5A 1B and 2C. C itu mengecewakan aku. huh -.- K,tkpe ct ujian pertengahan tahu nanti buat lagi betul okay. And yeah I got number 1 in my class :D Bangga la jugak,but sikit je sebab result aku pon bukan bagus sangat pon. Tapi yg paling aku happy Math aku dpt A even markah aku 80% cukup-II makan je. Sebab aku happy sangat ialah dari naik darjah 4 sampai lah darjah 6 Math tk pernah aku dpt A lagi. And sekali tibe-II je naik form 1 Math dpt A. Happy giler la kan. K,mesti korang tertanya-tanya kan gambar sape pulak lah yg tetibe aku letak dlm entry ni right? Ni Abg Aqem,Abg TER-angkat aku. Dia baik,handsome,caring friendly and mcm-II lagi lah. tk tahu nk cakap sbb banyak sangat ohh~ XD Aku sayang dia sangat-II tau :D Tapi kan if ada la yg nk tackle dia,sorry kay. Dia dah berpunya,kang tk pasal-II kena marah baru padan muka :P Ni Girlfriend dia. Cun kan? :D Yep,Kak Amalin memang begitu. Korang baik kan? Boleh tolong aku tk? TEKAN SINI TEKAN SANA TEKAN SITU Thank you! :D Sayang korang lebih. KBye.


Older Post | Newer Post