Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Churp-churp
Sunday, April 01, 2012



Annyeong Haseyo and Hello beautiful people :D
Hari ni aku mula sign up kat churp-II. 'Wait,apa tu churp-II?' Korang tk tahu ke? Seriously? K,meh sini cheq terangkan. Churp-II tu website yg keluarkan iklan-II ni semua so bila kita sign up kat situ kita share kan iklan-II yg churp-II tu keluarkan dekat blog, fb, twitter, tumblr and others kita akan dpt upah bila org click kat iklan tu. Sekali click kita akan dpt 20sen. K,aku still tk berapa nk faham guna churp-II tu -,- Aku dh suruh org tekan tapi tk dpt upah lagi. Tkpe,usaha-II ! Aku sign up churp-II ni sebab nk buat duit lebih. Boleh beli BB or Android, DSLR Canon pon boleh :D Aku jeles dgn Kak Lyssa ni -,- Korang tengok ar churp-II die. Dh beribu-ribu die dpt tau,die sign up kat nuffag sekali. Nuffag aku belum sign up lagi,maybe nanti kot sebab churp-II punya pon aku tk faham lagi,nanti-nanti lah kan bila dh faham. Abah TER-angkat aku Ku Azhar pon boleh tahan gak. Ce tengok churp-II die RM400+ tu baru sikit. Sebelum ni masa die belum cashout yg dulu punya lagi lah RM1000+ tau ! Jeles gila ohh~ -.- Aku satu sen pon belum dpt, k,sedih >:( Nanti korang-II yg pandai bab churp-II ngan nuffag ni ajar lah aku. Korang kan baik :D TEKAN SINI KBye ;)


Older Post | Newer Post