Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Enough is enough (!)
Wednesday, March 07, 2012


Annyeong Haseyo and Hello beautiful people :) Okay aku rasa aku memang dh tk boleh dh dengan perangai budak-2 ni -.- tu pasal aku ckp kat blog jew sbb bestie aku belum balikdari asrama :( Ekceli aku memang tk faham sangat dengan dorang ni ape tah yg tk puas aty sangat ngan aku,kwn dorang yg aku sibok-2 tu senyap jew tkde nk bising-2 tk puas aty ngan aku,pehal korang pulak yg lebih? Siap cakap aku perampas semua ni ape kes? Weyhhh,aku nk ingatkan korang ea aku tk kan sibok-2 nk tanye hal org lain kalau tkde org suruh lha sayang oi (!) Please faham (!) Kau ingat aku ni jenis perempuan ape nk rampas-2? And one more thing kwn kau tuh tk bising pon sbb die belom couple lagi dgn senior aku yg sorang tuh korang jew yg lebih. Ke korang yg suke die sebenarnye ni ar? Pastuh tk pasal-2 tuduh aku pulak. Buang tebiat ea korang ni? Okay,tutup pasal budak-2 nih. Sambung pasal exam. Okay aku rasa mcm nk jerit jew skrg. OUH YEAH (!) EXAM IS OVER (!) :D Skrg aku harap result aku okay jew, nk doa banyak-2 sbb kalau result teruk mak aku nk potong line internet doe -.- Sedih ar cenggituh :( And one things lagi next week cuti OUH YEAH AGAIN :D Happy giler tp kan my mom memang membebel lebih ar sbb aku dh 3 minggu tk school darjah khas,masuk minggu nih ke-4 lha. Minggu ni or lebih tepatnye Sabtu,Ahad and Isnin aku gi Melaka sudah jalan-2. Then mcm mane nk gi kelas khas kalau dh gerak gi melaka right? -.- Skrg aku rindu giler ngan Zikri doe. 'who's Zikri? your boyfriend ke?' HAHA. Tkde maknanye bf aku,budak umur 3 tahun pon tkkan aku nk kebas kot LOL --' Tapi memang dak kecik tuh comel giler doe sampai rindu-2 aku kat die.  Ouh ya aku ade buat blog baru tau. Ni blog ke-2 aku :) Kat situ aku rasa nk buat cerpen jew kot. Entah kenapa tibe-2 aku rasa mcm nk jd penulis pulak dh tuh sbb aku nk try buat cerpen and cikgu BM aku suruh budak kelas aku buat cerpen dgn tajuk 'Pengorbanan seorang Ibu' aku tk buat pon lg malas, penat. Dh lah cikgu nk esok pulak tuh.cikgu tk ingat ke kite org peksa cikgu sepanjang minggu ni? Hishhh -.- Takde masa aku nk ulangkaji + buat cerpen sekali,malas giler. Petang ni dh lha kena dtg school latihan kawad. K ar,out dulu bye-2 (!)


Older Post | Newer Post