Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Busy (!)
Tuesday, February 21, 2012



Annyeong Haseyo and Hello beautiful people (!) :) Dah lama aku tak update blog ni kan ? Okay,aku tahu aku seorang yg pemalas nk update blog T_T Ekceli,aku busy la. Tersangat-sangat busy lagi-II baru naik form 1 ni. Pemilihan atlet la,kawad kaki la,satu murid satu sukan and others. Busy giler tau tak (!) Okay buat pertama kalinya aku ponteng pade tahun ni adalah pade hari Sabtu yg lepas,-darjah khas *Perlu buat pengumuman ke Cik Ct oi?, -.-'* HAHA. And Pade petang tadi pon aku ponteng latihan rumah sukan. Okay aku seorang yg pemalas I know that -.- In act,first aku nk pergi tau sbb yela aku nk jugak test try main Petanque tuh,tapi syaitan selalu menang dlm bab hasut-menghasut ni kan dan aku telah TER-makan pujukan setan-II ni sampai aku jd malas nk pergi school. Tahun ni rumah sukan aku adelah LEKIR and tuh rumah Hijau. Okay  I hate it -.- Sebenarnya aku ingatkan dptlah tukar rumah sukan tahun ni sbb dah 6 tahun aku pasukan Hijau kat sekolah rendah,tapi suratan takdir telah menentukan *Chettt! Ayat kau tak boleh bla Ct -.-* And suratan tuh mengatakan tahun ni aku dpt rumah Hijau gak,okay fine aku terima nikahnya takdirNya dengan redha *Okay Ct kau memang pandai lencong bab-II mengarutkan ? -.-* #SilaAbaikanBilaAkuTengahMengarut ==' Okay continue (!) Tahun ni dengan jayanye aku test try masuk kawad kaki bagi pasukan PBSM. Tapi ntahla,aku pon taktahu kenapa tibe-II rase mcm nk tarik diri jew dah,then dorang pon dah sepakat same-II. But ade satu masaalah,tadi bile aku tanya akak Komanden tadi tuh kalau nk keluar mcm mane,then die ckp ' Kau kena cari ganti org lain untuk gantikan kau'. KFine,mcm mane ni ? --' Sape yg sudi nk gantikan aku ?! Aduhhh (!) Nyesal pulak masuk kawad dah -.- Nanti plus penat plus malas plus takut kulit jd hitam and plus takut takdpt buat and others. Aduiii (!) Kak,mcm mane ni kak ? Dah lerrr,aku ni berdarah gemuruh,cepat jew lupe kdg-II. -.- k0tnye aku lupe step time pertandingan tuh mcm mane ? aduiii,mintak dijauhkan (!) Now,aku nk usaha cari org untuk ganti aku then kalau tak dpt gak okay aku pasrah test jugak untuk berjaya kan diri untuk BERKAWAD (!) #Aza-II Fighthing (!) :D Kawan aku yg Izzah Baim tuh pon dh selamat masuk MRSM,semoga kau berjaya hidup kat sane kay kawan ? Seriously aku rindu kau sangat-II (!) Bile kau balik nanti kite meet kay? Dgn budak-II yg lain nih. Iskandar,Sufi,Izainur,Izzah (J) and Fadhilah pon same dh selamat masuk MRSM. Hidup baik-II kat sane tau kawan (!) Sayang korang lah (!) Okay aku rase dh takde benda aku nk ngarut,mau out dulu. Nyte YouAlls,sweet dream (!)Assalamualaikum :)



nota kaki: Blog ni dlm proses pembinaan wajah baru sila tunggu kemunculan terbarunya okay ? :D


Older Post | Newer Post