Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Thank you awak! :)
Friday, December 16, 2011

Hello! Annyeong Haseyo! :)
Hari ni aku taknak taip panjang-2
sbb aku just nak tunjuk bende ape yg buat 
aku happy and ape yg aku 'Thank you' sgt
tu,ok? jOm kite tengok pic yg membuatkan
aku happy sgt tu!


ok,first aku tweet ni dkt actor yg paling aku suke..
iaitu NAIM DANIEL! *aku ingat die takkan bls tau,
yela #retis kan,takkan nk bls pulakkan*

ok,then after a few minute, 

JENG,JENG,JENG...
ok,ni yg aku terima..ok,happy giler ckpkan..
HE CALLED ME ADIK OK?
OHHSEMM GILERR! I LIKE IT!
happy giler aku,hilang segale kesedihan aku sebentar...
okla mau out dulu,bye-2.. :)

nota./kaki: actually aku sedih lagi... huhuhu.. :(
aku hilang mereka yg aku syg.. 



Older Post | Newer Post