Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Tahun Baru
Saturday, December 31, 2011

Annyeong Haseyo and Hello beautiful people! :)
Kali ni entry rasenye pendek jew kot,just nak cerita yg
esok dah tahun baru and i'm going 13 next year! Wohoo!
#Clap-2.. :) ok, #MengarutSudah..huhu~

Cerita pasal school kan aku jadi takut tau,because kan tahun
lepas time aku year 6,aku paling besar kan?so,bile naik form 1 ni
aku yg paling kecik derr..mcm time darjah 1 first day masuk school.
takut weyhhh~naik form agaknye kena buli tak ar?takut laa...
Hari Isnin ni aku daftar kat school tu,harap-2 ade la kwn-2 yg aku kenal,
kalau tak huishhh ngeriii!

Aku school kat SMKBT1,tu lah name manja school aku,
#Wait,manje ke? HAHA... ok,abaikan.. 
this entry nak cakap pasal tahun baru jew...oh ya,yg pasal Cbox tu kan,
Ekceli,aku belum masukkan sbb malas.. T_T
Nanti bile-2 baru masukkan...hah,lagi satu kan ni nak story ni.
Befday akukan 6.1.2012 ni, tapikan belum pon tarikh keramat tu
aku dah dapat hadiah beb! Wohoo! happy der,dari BFF aku sorang ni..
Die bg kat aku semalam...die ckp kalau nak bg 6hb nanti takut aku
dah beli..huhu~

Ape hadiahnye? hadiahnye adalah .....
ok,tu diaaaa... FIKSYEN 302 dari RAM,,
Who's RAM? takkenal ke? apelha...
RAM singkatan untuk Ramlee Awang Mursyid!
aku memang suke novel-2 thirller ni tapi kalau hantu-2 dan
yg seangkatan dgnnnye memang aku takut...oh ya,kalau korang nak bg hadiah 
sempena befday aku ni commet-2 k? HAHA #PromoteBefdaySEndri

ok,malas nak ngarut-2 lagi, jom tengok ucapan yg ikhlas dari hati.. :P
#IkhlasLaSgt..HAHA....


AND 


Happy new year to all my friends in fb/twitter or somewhere else
and more important to all my schoolmates and family! :D

2012 akan menjadi tahun yg baik,yg penuh dgn kenangan-2 yg baru! 
Today is the last day of 2011 and I'm still alive. Thank you Allah. Everyone gonna miss 2011. 2012 gonna be another tough year. Be ready!
Goodbye 2011! Thanks for your story. :')
HELLO 2012! Please be an awesome year.

nota kaki:Jgn lupe bg present k? huhu :D



Older Post | Newer Post