Hello!
Annyeong^^ Ct here, 14, JB. Thankyou for visit here and do leave your footprint on my tagboard. This is my blog, my rules, my world. No Copypasters, no Haters, no Spamming or any type of childish acts. Behave yourself here, respect me i'll respect yours :)
Minho Jonghyun G-Dragon



Tagboard!

PUT YOUR CBOX width="210"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Didi
Help: ? ? ?
Aku rindu Korang~!
Sunday, December 11, 2011

Hello! Annyeong Haseyo!
hari ni aku nak cerita pasal kawan-2 aku.
Ok,aku miss giler kat dorang...*Korang miss
aku tak ar?kalau korang ckp tak,sedih aku tau*
#Back to the topic# tapi tak bererti cuti aku langsung
tak jumpe dorangkan?aku baru jumpe dorang
beberapa hari yg lepas,mase birthday party
kt rumah Zahielah.*nak tengok gambar?
sorry belom diupload ye kwn-2,sbb ni bukan lappy
abg aku,kalau tak dah lame aku upload gambar even
tak banyak mane pon kan-2?*

Aku skrg tengah gile sgt dengar lagu ni tau,
korang nak tahu lagu ape?JOM KITE TENGOK..

first lagu dari GC,#wait,who's GC?
korang tak kenal?ish-3,Gc tu Greyson Chance lerr...
apela korang ni,tu pon tak kenal...ok jom kite *cikedot-2*
<<<bahase english yg telah ditukar ke BM#abaikan.

cube korang dengar,bestkan?

ok,lagu ke-2.lagu jepun tapi dinyanyikan artis korea.
#pelikkan? aku tak tahu betul ke tak,sbb ni kwn aku yg ckp.
tajuk die, Tell Me Goobye dari BIGBANG.
kenal tak bigbang sape?kalau yg minat artis korea tu
mesti kenalkan?kalau takkenal memang dah sahla
takyah suluh-2 pakai torchlight lagi,korang memang ketinggalan
zaman,#SorryToSay k,maaf kpd yg terase k? :)
senyum-2 jgn marah-2 nnti tak comel,ok jom kite
tengok videonye.

pade VIP mesti bestkan?
hee :D

Korang-2 tahunn depan korang pilih school mane ar?
ce citer sikit kat I,nak tahu jugak korang dok mane
tahun depankan? SBP ke,MRSM ke..
and othersla: sila nyatakan k...
Nanti bile ade mase kite jumpe k,rindu korang sgt-2..
korang jgn lupekan aku tau-2?kalau tak,taknak kwn
korang lagi,merajuk saye tau.. :(

BTW.good luck untuk 2 org kwn aku esok.
'why?' esok dorang ade temuduga/janji temu dgn
cikgu-2 dekat MRSM tuu..buat elok-2 tau esok?
jwb betul-2,*alahai,dah mcm mak pulak nasihatkan anak :p*
HAHA,siot betol aku nie kdg-2,biase lah budak
lepasan UPSR lah katekan.. HAHAHA... :D
oklah,saye mau out dulu.assalamualaikum.

nota kaki: lain kali aku citer pasal SC,tunggu aw!
sorry sbb nk citer lain tapi tulis lain k? hee xD




Older Post | Newer Post